te huur - minigraver - develon

1 februari 2024
Compact is het woord voor onze nieuwste minigraver: de Develon DX10Z. Met een breedte van slechts 71 cm en de opvouwbare TOPS kan deze minigraafmachine door de meeste deuren sluipen. En dankzij de nulzwaai aan de achterkant kunt u met de DX10Z tegen muren werken in de meest beperkte ruimtes.

vhcg-service breidt uit binnenkort

25 februari 2023
Nog slechts enkele weken en onze tweede servicecamion zal de weg op kunnen. We zijn trots om te kunnen melden dat onze tweede mekanieker onze oudste zoon Yenthe Van Hulle is.

te huur - komatsu minigraver

15 februari 2021
Aanleg van een tuin? Kleine verbouwingswerken? Waarom huurt u geen KOMATSU minigraver ? Wij verhuren de kraan voor 1 of meerdere dagen...

24u24 - 7d7 ondersteuning

VHCG-service biedt u 24u24 en 7d7 ondersteuning. U wordt vriendelijk onthaald en met onze perfect uitgeruste servicewagen wordt u niet alleen snel maar ook professioneel geholpen.

ruime en vakkundige ervaring

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij weten waar u behoefte aan heeft wanneer u onze support vraagt. Wij helpen u op een uiterst professionele manier zodat u snel geholpen bent.

perfect uitgeruste servicewagen

Ons voertuig is voorzien van het nodige gereedschap en materiaal en doet dienst als mobiele werkplaats. De meeste problemen lossen we ter plaatse op zodat u snel weer verder kan.

hydraulische opbouw aan vrachtwagens

reparatie van hydraulische leidingen

herstelling van industriële machines

mobiele depannage

verhuur van KOMATSU minigraver

VHCG-service maakt deel uit van de SISA PRESTO groep. In samenwerking met SISA PRESTO kunnen we zeer snel hydraulische ondersteuning bieden over gans België.

Alle rechten voorbehouden

design by Gowan